Opførelse af landbrugshaller, staldbyggeri, maskinhuse og kornlager i topkvalitet med god økonomi.

Siden virksomheden startede i 1982, har vi været ansvarlige for talrige projekter inden for landbrugsbyggeri af forskellig art, såsom maskinhuse og kornlagre – alt i topkvalitet og til priser, som alle kan forholde sig til.

Vi tilbyder naturligvis at være med helt fra planlægningsfasen af dit byggeri og følger konstant op på projektet. Vi kan hjælpe med udarbejdelse af tegninger og diverse myndighedsansøgninger. Landbrugsbygningers funktionalitet i dagligdagen har stor betydning, og det er vigtigt for os at skabe løsninger, der er yderst anvendelige og gennemtænkte.

Læssøe-Simonsen A/S skaber resultater til konkurrencedygtige priser. Løsninger, der fungerer inden for landbrugsbyggeri og maskinhuse m.m. – og derudover tilbyder vi individuelt tilpasset plantørringsanlæg fra egen produktion.

Ingeniørfirmaet Læssøe-Simonsen A/S med de rigtige løsninger inden for landbrugshaller og staldbyggeri m.m.

Hos Læssøe-Simonsen A/S har vi mere end 30 års erfaring med landbrugsbyggeri, herunder maskinhuse og kornlagre til det danske landbrug. Vi lægger stor vægt på at sammensætte projekterne efter bygherres behov og gældende regler og krav.

Landbrugshaller og staldbyggeri i en klasse for sig – den bedste... og til attraktive priser. Kontakt Læssøe-Simonsen A/S

Læssøe-Simonsen A/S består af et stærk sammentømret og erfarent team, som er i stand til at give vores kunder den bedste professionelle rådgivning. Myndighedstegninger og ansøgninger af byggeriet til myndighederne er en naturlig del af vores service.

Landbrugshaller og byggeri til landbruget generelt, herunder staldbyggeri, byggeri af maskinhuse, kornlagre m.m., er vores kerneområder – og vi bygger til priser, som er yderst konkurrencedygtige.
Kontakt os og lad os få en snak om dine planer med hensyn til landbrugshaller, kornlager, maskinhuse eller plantørringsanlæg. Vi påtager os med glæde alle opgaver – store som små.