Lad Ingeniørfirmaet Læssøe Simonsen A/S bygge jeres stålhal halbyggeri

Hos Ingeniørfirmaet Læssøe Simonsen A/S er vi erfarne specialister i enhver form for halbyggeri. Overvejer I eksempelvis at bygge en ny stålhal, så kom trygt til os – vi står inde for kvaliteten og kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på enhver form for halbyggeri. Vi har designet og udført halbyggeri over det ganske land, både som fagentrepriser og som totalentrepriser. Vi kan henvise til et stort antal referencer til tilfredse bygherrer, som vi har haft fornøjelsen af at kunne betjene gennem årene.

Udover at udføre entreprenøropgaver, tilbyder vi supplerende ingeniørrådgivning vedrørende bærende konstruktioner til både private bygherrer og arkitekter.

Du er velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål angående halbyggeri og bærende konstruktioner, F.eks. i forbindelse med nybygninger, ombygninger, tilbygninger af en stålhal.

Halbyggeri med Ingeniørfirmaet Læssøe Simonsen A/S ved roret. Vi opfører din nye stålhal.

Hos Ingeniørfirmaet Læssøe Simonsen A/S er vi stolte over at kunne byde på halbyggeri af en meget høj kvalitet til fuldt konkurrencedygtige priser. Vi står for halbyggeri over hele Danmark og påtager os såvel fagentrepriser som totalentrepriser med garanti for færdigt arbejde til tiden.

Sportshaller, landbrugsbygninger og enhver form for industribygninger indgår i vores repertoire sammen med sober og kyndig rådgivning inden for alt, der vedrører bærende konstruktioner.

Tøv ikke med at kontakte os, såfremt du går i byggetanker. Uanset om du ønsker opført en mindre stålhal, en større industribygning eller andet, så er vi den helt rigtige og erfarne samarbejdspartner. For os er ingen opgave for stor og ingen for lille.