Individuelt og fleksibelt industribyggeri og industrihaller fra Ingeniørfirmaet Læssøe og Simonsen A/S

Et gennemtænkt og individuelt industribyggeri bør grundlæggende kombinere god økonomi med et flot og funktionelt færdigt resultat.

Hos Ingeniørfirmaet Læssøe-Simonsen A/S bygger vi ikke blot industrihaller i stålkonstruktioner og beton, vi bygger i lige så høj grad med erfaring, idet vi har været i branchen gennem godt 30 år.

Vi tilstræber enkle løsninger, som for os er indgangsporten til en verden af funktionelle, innovative og kreative løsninger inden for alle former for industribyggeri. Projekterne kan tilpasses dine ønsker, med variationer i materialer, farver osv.

Lagerhaller og enhver anden form for industribygninger samt sportshaller, indgår i vores repertoire sammen med sober og kyndig rådgivning.

Ring til os og få en konstruktiv, indledende snak om opførelse af din industribygning - vi er et yderst sagkyndigt og erfarent ingeniør-/entreprenørfirma, der tilstræber til enhver tid at overholde alle indgåede aftaler og sikre et flot resultat til glæde for vores bygherrer.

Individuelt industribyggeri og funktionelle industrihaller er en af hjørnestenene i vores virksomhed. Se de mange referencer her på hjemmesiden – det bedste bevis på kvaliteten af vores arbejde.