Opførelse af landbrugshaller, staldbyggeri, maskinhuse og kornlager i topkvalitet med god økonomi.

Virksomheden startede i 1982, og vi har gennem årene været ansvarlige for adskillige projekter inden for landbrugsbyggeri af forskellig art, herunder opførelse af landbrugshaller, maskinhuse, kornlager samt staldbyggeri – alt i topkvalitet og til priser, som alle kan forholde sig til.

Vi tilbyder naturligvis at være med helt fra planlægningsfasen af dit byggeri og følger konstant op på projektet. Vi kan hjælpe med udarbejdelse af tegninger og diverse myndighedsansøgninger. Landbrugsbygningers funktionalitet i dagligdagen har stor betydning, og det er derfor vigtigt at skabe løsninger der er yderst anvendelige og som der senere kan bygges videre på.

Læssøe og Simonsen A/S skaber resultater til konkurrencedygtige priser, løsninger, der fungerer inden for landbrugsbyggeri og maskinhuse m.m. – og derudover tilbyder vi individuelt tilpasset plantørringsanlæg fra egen produktion.

Ingeniørfirmaet Læssøe Simonsen A/S med de rigtige løsninger inden for landbrugshaller og staldbyggeri m.m.

Hos Læssøe Simonsen A/S har vi mere end 30 års erfaring med staldbyggeri og landbrugsbyggeri, herunder landbrugshaller, maskinhuse og kornlagre til det danske landbrug.

Vi lægger stor vægt på, at vores byggeriet er fremtidssikret. Din garanti for, at du ved landbrugsbyggeri, med Læssøe Simonsen A/S som partner, har tilstrækkelig med plads i tilfælde af udvidelser. Læssøe Simonsen A/S har gennem mere end 30 år leveret landbrugshaller til dansk landbrug og haller til industrien og har gennem tiden udviklet og tilpasset vore byggerier efter myndighedernes og vores bygherrers krav.

Landbrugshaller og staldbyggeri i en klasse for sig – den bedste... og til attraktive priser. Kontakt Læssøe Simonsen A/S

Læssøe Simonsen A/S består af et stærk sammentømret og erfarent team, som er i stand til at give vore kunder den bedste professionelle rådgivning. Vi har igennem mange år arbejdet sammen med flere forskellige tegnestuer, hvor der til stadighed arbejdes med nyudvikling, for til enhver tid at kunne tilpasse vores produkter til kundernes behov. Myndighedstegninger og anmeldelse af byggeriet til myndighederne er en naturlig del af vores service.

Landbrugshaller og byggeri generelt, herunder staldbyggeri, byggeri af maskinhuse, kornlager, med mere, er vores kerneområder – og vi bygger til priser, som er yderst konkurrencedygtige.
Kontakt os og lad os få en snak om dine planer med hensyn til landbrugshaller, kornlager, maskinhuse eller plantørringsanlæg. Vi påtager os med glæde alle opgaver – store som små.