Individuelt og fleksibelt industribyggeri og industrihaller fra Ingeniørfirmaet Læssøe og Simonsen A/S

Et gennemtænkt og individuelt industribyggeri bør grundlæggende kombinere god økonomi med et flot og funktionelt færdigt resultat. Hos Ingeniørfirmaet Læssøe og Simonsen A/S bygger vi ikke blot industrihaller i stålkonstruktioner og beton, vi bygger i lige så høj grad med erfaring, idet vi har været i branchen gennem godt 30 år. Vi tilstræber enkle løsninger, som for os er indgangsporten til en verden af funktionelle, innovative og kreative løsninger inden for alle former for industribyggeri med variationer i materialer farver osv.

Ring til os og få en konstruktiv indledende snak om industribyggeri og opførelse af industrihaller - vi er et yderst sagkyndigt og erfarent ingeniørfirma og entreprenørfirma, der tilstræber til enhver tid at overholde alle indgåede aftaler og sikre et flot resultat til glæde for vores bygherrer. Individuelt industribyggeri og funktionelle industrihaller er en af hjørnestenene i vores virksomhed. Se de mange referencer her på hjemmesiden – det bedste bevis på kvaliteten af vores arbejde.

Industribyggeri og industrihaller med K for kvalitet. Kontakt Ingeniørfirmaet Læssøe og Simonsen A/S

Ingeniørfirmaet Læssøe og Simonsen A/S har mere end 30 års erfaring inden for industribyggeri og opførelse af industrihaller, ligesom vi tilbyder højt kvalificeret rådgivning indenfor enhver form for industribyggeri og erhvervsbyggeri i det hele taget. Herunder administrationsbygninger, lagerbygninger og showrooms til eksempelvis autoforhandlere. Vi har specialiseret os i enkelt, effektivt og økonomisk attraktivt industribyggeri, hvor hovedvægten er lagt på individuelle og funktionelle løsninger, som vi designer i nært samarbejde med bygherren.

Vi tager ansvar hele vejen fra de første byggetanker, tegningsudkast, bygningsplacering og myndighedsbehandling, og til projektering, opførelse og ibrugtagning - din garanti for at funktion, logistik, arkitektur og økonomi er gennemarbejdet og gennemtænkt med henblik på, at din virksomhed opnår en så høj effektivitet som muligt. Du overtager et nøglefærdigt industribyggeri eller industrihaller, der er klar til ibrugtagning.